Sardinian MM-ralli on yksi suosikkikilpailuistani, ja siksi lähdin kilpailuun tavoittelemaan sijoitusta vähintään kolmen joukkoon. Rallin ensimmäinen erikoiskoe menikin loistavasti, ja ajoin sinne n. 7 sekunnin pohjat. Toisen erikoiskokeen alku sujui myöskin hyvin, mutta valitettavasti puolessa välissä ek:ta minulla oli liian nopeat nuotit ja menin oikeaan mutkaan liian kovaa sisään osuen ulkomutkassa olevaan maavalliin. Auto pysyi tiellä, mutta vasen takarengas lähti iskusta pois vanteeltaan ja jouduin ajamaan n. 15 km tyhjällä takarenkaalla menettäen aikaa 1 min 40 sekuntia. Pienen ulosajon jälkeen aloitin kovan takaa-ajon, ja nousimme vielä perjantai-iltaan mennessä sijalle seitsemän Sebastian Loebin johtaessa rallia. Lauantaina olin seitsemäs auto reitillä, mikä merkitsi puhdistuneempia teitä kuin kärkipään kuskeilla. Ajoin lauantaina pääasiassa niin kovaa kuin osasin, ja välillä jopa 110 prosenttista vauhtia. Ajoimme kaikille kuudelle erikoiskokeille pohjat nousten tuloksissa Hirvosen Mikon kanssa jaetulle toiselle sijalle, n. 30 sekuntia Loebin johtoasemasta. Sunnuntaina saimme Mikon kanssa yrittää tavoittaa Loebia ja olimme myöskin sopineet, että se kumpi meistä on kahden ensimmäisen ek:n jälkeen edellä, saa pitää paikkansa kilpailun loppuun asti. Aamun ensimmäisellä ek:lla sain Loebia kiinni 5 sekuntia, mutta Mikko meni minusta ohi 5 sekunnilla, ja aamun toisella minä ja Mikko menimme suurin piirtein samaa vauhtia Loebin ollessa meitä taas n. 5 sekuntia nopeampi. Siinä vaiheessa alkoi olla selvää, että emme pysty Mikon kanssa saavuttamaan ajamalla Loebia. Hävisin Mikolle aamun taistelun, joten minun oli varmistettava kolmas sija itselleni ja tiimille. Ajoin iltapäivän rennosti ja ajoin vielä kahdet pohjatkin, mutta kun Loeb ei tehnyt virheitä, niin häntä juhlittiin maalissa rallin voittajana (Loebille 40:s henkilökohtainen voitto), ja Mikko oli toinen. Olin siis rallin kolmas ja eroa voittajaan jäi n.15 sekuntia. Olin enemmän kuin tyytyväinen omaan ajamiseeni, sillä pystyin nousemaan perjantain rengasrikon jälkeen kolmanneksi, mutta vähän jäi silti harmittamaan, kun ajoni ei sujunut sunnuntaiaamuna tärkeimmällä hetkellä…