Olin valmistautunut kilpailuun hyvin ja testeissä auto oli tuntunut erinomaiselta. Uusi päivitys jousituksessa sekä parempi ohjelma keskilukossa tekivät autosta nöyremmän kääntymään sekä pyörät pysymään paremmin tiessä kiinni. Shakedownissa tuli nopein aika, joka vahvisti onnistuneet testit. Itse kisa lähti ihan hyvin käytiin ja olimme kolmantena perjaintain ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen, joka piti ajaa kovassa pölyssä. Toisella ek:lla vauhtini oli jopa parempaa ja fiilis erinomainen. Olimme kärkivauhdissa kun nopeassa oikeassa oikea etupyörä osui kiveen, joka oli noussut pystyyn edellä ajavilta autoilta. Se rikkoi jousituksen sekä samalla irtosi vaihdelaatikosta vetoakseli, joka rikkoi moottorin öljyputken. Kun öljy loppui moottorista, niin moottori vaurioitui ja ralli loppui siihen.
Tallikaverini Ott Tänak votti rallin, Neuville toinen ja Sordo kolmas.