Kartturina Miikka Anttila.

Kisaan lähdettiin hakemaan vähintään kolmatta sijaa, sillä pystyisi voittamaan koko Subaru-Cup sarjan. Pelot kävivät toteen toisella ek:lla, kun kakkosvaihteen siirtäjä alkoi reistailla. Olimme tässä vaiheessa johdossa, mutta pian putosimme toiseksi. Rallissa tiet olivat hitaita ja liukkaita, joten kakkosvaihdetta olisi tarvittu. Jatkoimme taistelua sitkeästi, vaikka kakkonen ei aina toiminutkaan. Ylimääräisiä tilanteita tuli vaihteen takia. Hetken näytti, että matkaa on liikaa ja muut ajavat minut kiinni. Pimeyden tullessa pystyin pitämään vauhtini yllä, muiden hiukan hiljentäessa. Sitkeä taistelu kannatti. Se lopulta riitti Subaru-Cupin voittoon.

Yleisen 12. Subaru-Cupin 2. Koko Subaru-Cupin 1.

Autona Subaru WRX 4-veto, N-ryhmä.
Huoltoteamina Motoring Club.
Ralli-insinöörinä Esko Reiners