Taas lähdettiin nauttimaan rallin ajamisesta Hännisen Juhon kanssa Celicalla. Celicassa oli ollut ongelmia edellisissä kisoissa ja nyt töitä oli tehty kovasti, jotta ne olisi saatu ratkaistua sekä uusia osia oli vaihdettu. Ensimmäisellä ek:lla oli vähän vaikeuksia saada rytmistä kiinni, kun kisaa edeltävinä päivinä olin ajanut testiä Yaris WRC:llä ja täytyi totutella 30 vuotta vanhempaan kalustoon. Toiselta ek:lta ajaminen sitten alkoi sujua ja Juhon nuottikin tuli, niin kuin olisi aina ollut ”kartturi”.
Päivän kuluessa yritin puristaa vähäsen, mutta lämmin keli tiputti auton tehoja alas, joten en pystynyt paljoa parantamaan aikoja kun ajettiin samoja ”pätkiä” uudelleen. Maaliin päästiin ehjästi, Historic-luokan voitto ja vauhti olisi riittänyt nykyautojen seassa yleiskilpailun 10. sijaan.