Kartanlukija: Miikka Anttila

Ralli alkoi hieman vaikeasti, kun kartanlukijan kypäräpuhelin meni heti ek:lla 1 rikki. Onneksi Miikka keksi ottaa nuottikuulokkeet käyttöön. Hän piti kypärän päässä ja kytki nuottikuulokkeet kypärä-puhelinjärjestelmään ja huusi minulle nuotit kuulokkeen kautta kääntäen nuottivihkon sivuja vai yhdellä kädellä. Vaikea tehtävä, mutta Miikka suoriutui erinomaisesti ja onneksi tapahtuma ei vaikuttanut vauhtiin. Ensimäiseen huoltoon saapuessa johdin kilpailua, mutta hyvin pienellä marginaalilla ennen Jarmo Mikkosta. Huollon jälkeen oli ratkaiseva 25km pituinen ek 4, jossa sain repäistyä Mikkoseen reilun 10s eron. Ek.lle 5 Mikkonen ajoi pohjat ja sitten olikin jo tauko. Tauolta lähdettäessä kilpailu kävi kovana, mutta kilpailu ratkesikin jo seuraavalla ek:lla, kun Mikkonen suistui tieltä yli minuutiksi. Tämän jälkeen keskityinkin vain ajamaan tarkasti ilman virheitä maaliin. Tämä onnistuikin ja maalissa sain juhlia ensimmäisen kerran SM-sarjan yleiskilpailun voittoa.

Yleisen 1. A-ryhmän 1

Autona Toyota Corolla WRC.
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy.
Kilpailuinsinööri: Asko Kosonen