Minun urani kovatasoisin asvalttikilpailu, jossa 5 kuljettajaa taisteli sekunnin kymmenyksistä, mutta myös Sebastian Loebin ralliuran viimeinen kilpailu toi siihen oman lisämausteensa. Kilpailun ensimmäinen erikoiskoe oli samalla ”Power Stage”, jonka voitti Dani Sordo, kun Thierry Neuville oli toinen ja Sebastian Ogieri otti kolmannen sijan, niin se tiesi riittäviä pisteitä Ogierille varmistamaan henkilökohtaisen maailmanmestaruuden. Kilpailun alkuvaiheessa joukkoa veti Neuville, jolla oli hyvä itseluottamus sekä vauhti päällä ja hän tuntui hiukan karkaavan muilta kuljettajilta, kunnes kisan puolivälin jälkeen hän tippui kärkitaistelusta rengasrikon myötä. Itse pyrin ajamaan kovaa, mutta ilman riskejä ja se tuntui toimivan, vaikka olosuhteet vaihtelivat kuivasta sateeseen sekä sumu lisäsi vielä haastetta. Ennen viimeistä kilpailupäivää olin yllättäen johdossa, mutta vain 0,4 sekunnin turvin ennen Dani Sordoa. Kolmantena tuloksissa oli Sebastian Ogier ja neljäntenä Sebastian Loeb. Kaikki 4 kuljettaa olimme viiden sekunnin sisässä. Viimeisen kisapäivän eli sunnuntain avauserikoiskoe koitui Loebin kohtaloksi ja hän keskeytti ulosajoon. Yhdeksänkertaisen maailmanmestarin uran päätös ei ollut paras mahdollinen, mutta se ei siltä vähennä niitä kaikkia saavutuksia, jotka hän on vuodesta 1999 tehnyt. Loebin ulosajon jälkeen aloin varmistella merkkipisteitä tiimille, koska olosuhteet olivat hankalat rankkasateen jälkeen. Sebastian Ogier kuitenkin hyökkäsi ja teki huimat ”pohjat” sunnuntain avaavalla ek:lla (ek nro 15 Vignoble de Cleebourg) yli 8 sekunnin erolla ennen Sordoa ja nousi johtoon. Ogier ”lensi” viimeisen päivän erikoiskokeet ja häntä ei pystynyt kukaan enää pysäyttämään. Yritin painostaa vähän Sordoa, mutta mutaisilla erikoiskokeilla en halunnut riskeerata, ja hän pystyi puristamaan huonoissa olosuhteissa, niin hän piti toisen sijan ja minä päädyin kolmanneksi. Tulokseen olin silti oikein tyytyväinen, sillä pystyin ajamaan kisan kovassa porukassa ilman minkäänlaista tilannetta ja johtaakin rallia. Merkkipisteet olivat nyt kuitenkin omaa sijoitusta tärkeämmät ja kahteen kauden viimeiseen kisaan sain paineettoman ympäristön.