Edellisvuoden auton säätöjen virheistä oli opittu, ja nyt auto tuntui nopealta heti testierikoiskokeella, kun ensimmäisellä vedolla tuli nopein aika.

Kisa itsessään lähti myös hyvin liikkeelle ja olin tasaisesti kärjen imussa. Keli oli aamun ”pätkillä” puhtaan jäinen ja isot penkat, mikä teki ajamisesta nautinnollisen. Iltapäivän lenkillä tiet olivat päinvastaiset; loskalunta, soraiset urat ja märät lumipenkat.

Olin perjantai-iltapäivästä hetken jopa rallin johdossa, mutta sitten illan viimeisellä erikoiskokeella sähläsin oikein kunnolla. Oletin Torsbyn ek:n olevan soralla lämpöasteista johtuen, mutta se olikin sohjolumessa ja yritin ajaa liian kovaa siihen olosuhteeseen. Jarrutus jäi myöhään, siitä perä edellä penkkaan mikä käänsi myös keulan hankeen, ja katselijoita ei ollut kuin nimeksi. Autoa nostettiin yli 10 minuuttia, ja vaikka lopulta päästiin ”pätkän” maaliin, niin kisa oli mennyt jo pilalle.

Kahteen viimeiseen päivään lähdin tavoittelemaan hyviä ek-aikoja, mikä toteutui aamun erikoiskokeilla, mutta iltapäivän sohjourassa ajaminen kävi auraamisesta, kun olin toinen auto reitillä Marcus Grönholmin perässä. Käytiin toisenkin kerran penkassa, kun perä irtosi urasta. Taas nostettiin, mutta kisa jatkui.

Yritin Power stagelta lisäpisteitä, mutta varovainen alku samaisella osuudella, jossa olin ajanut ulos perjantaina, ei antanut mahdollisuutta siihen.

Kisasta 0 pistettä ja katse Meksikoon. Ott Tänak voitti rallin, Esapekka Lappi toinen ja Thierry Neuville kolmas.