Paikka oli Santiagosta n. 500 km pohjoiseen Concepción niminen paikka. Chilessä jännästi metsät muistutti aika pitkälle Suomea. Tosi samantyyppisiä havupuita, erikoiskokeen tienpohjat oli aika kovia, mutta ehkä enemmän irtosoraa kuin Suomessa. Se oli sekoitus Suomea, Walesia ja voisi sanoa jopa Australiaa. Argentiinan hyvän tuloksen myötä me oltiin heti vauhdissa. Avattiin ralli nopeimmalla erikoiskoe ajalla ja kokonaisuutena sielläkin oli vaan aikalailla  liukasta silloin perjantaina, koska oli edellisellä viikolla satanut aika paljon ja sitten oli ollut sumuista nuotituksessa, eli nuotitus oli ollut tosi vaikea. Kaikki asiat olivat kuitenkin kunnossa  nuottien puolesta, kun ralliin lähdettiin. Perjantai menikin hienosti, oli vain yksi pyörähdys perjantai-iltana mutta muuten kuitenkin oltiin kolmannella sijalla. Sitten lähdettiin lauantaihin. Yritettiin pitää siitä kiinni että kolmen parhaan joukossa ollaan. Aamupäivä menikin hyvin, aamupäivän lenkki. Sitten Sebastien Loeb rupesi kiristämään ja minulla vähän takkusi  ajaminen iltapäivällä, en päässyt auton kanssa  vauhtiin. Tien pito oli parempi ja puhtaampi, mutta auto ei tuntunut jotenkin osuvan siihen keliin ja en saanut sellaista parasta fiilistä. Ajoin liian aggressiivisesti, renkaat kuluivat ja tuli vielä sumupilvi, joka teki tien märäksi lauantai-iltana ja näkyvyys ei ollut kauhean hyvä. Yritin sitten hyökätä kelissä ja nuotituksessa oli jäänyt huomioimatta siellä oli yksi kivi sisämutkassa. Leikkasin siihen ja rikoin jousituksen.s Siihen päättyi lauantaina se ralli  kolmannelta sijalta. Sunnuntaina sitten uusi startti eikä siinä sitten oikeastaan muuta. Lopputavoitteena olisi saada powerstagelta pisteitä. Ajettiin muut erikoiskokeet aika rauhassa läpi ja powerilta hyökättiin. Oltiin siellä kolmanneksi nopeimpia ja saatiin kolme pistettä.