Kiviset tiet ja kova kuumuus vaativat jousitukselta sekä renkailta kestävyyttä. Viime vuonna tiimimme saavutti järkevällä ajolla kaksoisvoiton ja samalla taktiikalla lähdettiin tähän vuoteen.
Kilpailu alkoi hyvin pe aamuun nopeimmalla erikoiskoeajalla, mutta sitten huonoilla tieosuuksilla en pystynyt pitämään yllä vauhtia kärkeen  nähden, mutta tiimimme muut autot olivat samassa tilanteessa. Pystyin ajamaan hyviä aikoja jos tiet olivat tasaisia, mutta huonoilla osuuksilla eroa tuli kovasti. Ek:lla 5 kärsin rengasrikon johon kului 50 sekuntia ja ek:lla 6 tuli vesisade, joka teki teistä liukkaat, ja kovilla renkailla jäin kaus kärjestä kuten muutkin Toyotat. Perjantain aikana kävi selväksi, että meillä ei auto toiminut ns. ”kivikko”-osuuksilla. Olin perjantain jälkeen vasta yhdeksäs.
Lauantaina sama tilanne jatkui aikojen suhteen ja erot kasvoivat kun ajettiin kivikossa. En voinut muuta kuin keskittyä ajamaan tasaisesti ilman virheitä ja odottaa jos muille tulee ongelmia. Tänak joutui keskeyttämään sähköongelmiin ja Thierry Neuville ajoi vähän ulos. Sain Kris Meeken ajamalla kiinni ja näiden tilanteiden myötä nousin kuudenneksi.
Sunnuntaina ajettiin varmasti maaliin ilman riskejä, mutta ”Power stagella” yritin hieman reippaammin joka toi 2 lisäpistettä.
Maalissa siis kuudes, Sebastien Ogierin voittaessa rallin ja Esapekka
Lapin täydentäessä Citroenin menestystä toisella sijalla. Andreas
Mikkelsen oli kolmas parhaana Hyundaina.